Loppusiivous PK-seudu

Loppusiivous

Remontin aiheuttama hienojakoinen pöly, jota remontoinnista syntyy edellyttää perusteellista siivousta. Hienojakoisuutensa vuoksi pöly leviää koko asuntoon lattialistoista aina kaappien sisäosiin asti.

Loppusiivous on työnä vaativaa ja edellyttää siivoojilta niin ammattitaitoa kuin pitkäjänteisyyttäkin. . Siivouskaluston tulee olla loppusiivoukseen tarkoitettua, sillä tavallinen koti-imuri ei kestä remonttipölyn aiheuttamaa kuormitusta.

Loppusiivouksen yhteydessä siivotaan pestään tavallisesti myös ikkunat sekä kaapistot.

Loppusiivoukseen käytettävä aika asunnossa on tavallisesti 7,5-10 m2 / tunti.  Suuri merkitys on sillä, miten vapaa tila on siivouspartion saapuessa. Voit nopeuttaa työtä olennaisesti vapauttamalla tilan suojamuoveista, pahveista ja muista ylimääräisistä esineistä. Mitä vapaampi tila on, sitä tehokkaammin ja nopeammin siivouspartiomme kykenee työnsä suorittamaan.

Perinteinen loppusiivous sisältää: lattioiden, seinien ja ikkunoiden sekä ikkunan pielien puhdistuksen, ovien pesut, varastotilojen sekä WC- ja pesutilojen siivouksen, kaakeleiden ja saumojen puhdistuksesta lattiakaivojen puhdistamiseen

Siivoamme ammattitaidolla niin toimistot, myymälät, teollisuustilat, ravintolat, apteekit kuin hoiva- ja päiväkodit. Pesemme myös lattiat, katot ja ikkunat sekä tekstiilit. Teemme hajunpoistosiivouksia ja hoidamme loppusiivoukset niin rakennus kuin muuttokohteisiin. Käytämme asianmukaisia välineitä ja laitteita, jotta loppussiivous olisi mahdollisimman laadukas.

Toimialueeseemme kuuluu PK- seutu.

Teemme siivoukset jatkuvaan sopimukseen perustuvana sopimussiivouksena sekä kertaluonteisena tilaustyöpalveluna. Siivoustöiden lisäksi saat meiltä vaihtomatot, saniteettipaperit ja käsihygieniatuotteet.

Työskentelemme aina sovitun aikataulun mukaan ja kilpailukykyiseen hintaan. Teemme töitä ympärivuorokautisesti, joten voimme sopia siivouksen ajankohdasta erittäin joustavasti. Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Erikoissiivoukset

  • ikkunanpesu

  • peruspesut ja vahaukset

  • kiillotukset

  • suursiivoukset

  • loppusiivoukset

  • vahinkosiivoukset

  • yläpölyjenpoisto

  • lattioiden hoito